Ruilen & retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of niet aan uw wensen voldoet. Wat de reden ook is, u heeft recht uw bestellen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag inclusief betaalde verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het “Herroepingsformulier” (zie onderaan). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Zorg dat op of in de doos duidelijk de afzender vermeld staat zodat de afzender van het pakket duidelijk voor ons te achterhalen is.

Mocht het retour gestuurde product niet als origineel verstuurd ontvangen worden, dan kunnen wij deze waarde vermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour zending goed verpakt is.

Kosten retour sturen van pakket met Track & Trace via PostNL zijn €7,25.

Primera Gifts Retourafdeling, Vrijlandstraat 77-79, 4337EC, Middelburg 

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt de terugbetaling verwerkt op dezelfde wijze als waar de bestelling mee betaald is. Binnen +/- 10 werkdagen na ontvangst van uw retour kan u de terugbetaling verwachten. Heeft u verzocht om een ruiling dan zullen wij uiteraard zo snel mogelijk het nieuwe artikel naar u toe zenden (u wordt hier via de e-mail van op de hoogte gehouden). 

Herroepingsformulier